Забронювати номер
    Опис та інформація про санаторії «Кристал» та «Алмаз»

    В Трускавці існує об’єднання «Українська готельна група», в яке входить мережа санаторіїв під назвою Кристал та Алмаз.

    Санаторії в народі називають «камінцями» та вони складаються з 11 поверхів. Прекрасне місце розташування дозволяє туристам добре провести час та оздоровитися.

    Харчування в їдальнях санаторіїв різноманітне, є два окремих зали для харчування, де пропонують звичайне харчування і харчування «шведський стіл». Відпочивати в цих санаторіях зможе кожна людина, так як ціни на путівки дуже доступні. У вартість входить окрім проживання - лікувальні послуги. В номерах категорії економ діє два пакети лікування – «Оздоровчий» і «Лікувальний», які відрізняються між собою кількістю процедур.

    Санаторії Кристал і санаторії Алмаз з’єднані з лікувальною базою БОЛ №1 критим переходом, тому туристам легко відвідувати процедури.

    Номери облаштовані всім необхідним для комфортного лікування. У номерах категорії економ немає холодильника. У покращений номерах є електричний чайник, фен, пластикові вікна та сучасний ремонт.

    У вільний час можна скористатися послугами салону красоти, у санаторії Кристал є магазин та кімната, де вирощують пшеницю з якої роблять сік. В санаторії Алмаз є власний кінозал та дитяча кімната.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp