Забронювати номер
    Опис та інформація про санаторій «Молдова»

    Санаторій Молдова – це сучасний лікувальний заклад Західної України. В цьому санаторії досвідчені спеціалісти, прекрасна лікувальна база, номерний фонд та якісне дієтичне харчування. Всі ці елементи і надають відпочивальникам, по закінченню терміну лікування, чудовий результат.

    Дієтичне харчування контролюють лікарі дієтологи та дієтсестри. Вони ретельно підбирають дієту для кожного гурмана. Дієтичне харчування – різноманітне: парові котлети, відварна риба, рис, картопляне пюре та багато фруктів та овочів. В санаторії пропонують чотирьох разове харчування, окрім сніданку, обіду та вечері, відпочивальникам у 17 годині пропонують маленький перекус – булочка і кефір або фрукти.

    Новинкою в Трускавці окрім лікування ШКТ є лікування опорно-рухового апарату. Це лікування проводять тільки в санаторії Молдова. Вартість комплексного лікування для відпочивальників – 225 грн. В цю вартість входить 4 процедури: підводна витяжка хребта, кріосауна, грязі мертвого моря і радонові ванни.

    Також цей санаторій відрізняється від інших санаторіїв Трускавця своїм сучасний СПА центром. СПА центр складається з семи саун, великого спортивного басейну, джакузі та басейну з водою мертвого моря. Вартість абонементу – 100 грн 1 година.

    Приїжджайте в Трускавець для загального підтримання стану здоров’я та відпочинку. Менеджер Анастасія підбере для вас прекрасний варіант розміщення, так як вона може забронювати номер в будь-який санаторій, готель, віллу чи приватний сектор Трускавця, Моршина та Східниці.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp