Забронювати номер
    Які захворювання лікують на курорті Східниці?
    25-04-2023

    В Східниці лікування здійснюється в медичних центрах готелів, пансіонатів та санаторіїв. Оздоровчих закладів на курорті досить багато, тому вибрати місце для відпочинку буває не так просто. Також варто пам’ятати, що краще планувати поїздку заздалегідь, і бронювати путівку за декілька тижнів до поїздки.

    Детальніше
    Заповідник «Тустань»
    05-03-2019

    Красивий вид постає перед очима туристів на околицях села Урич: на висоту 75 метрів над рівнем моря піднімаються кам’яні скали. Голі камені-пісковики, поцятковані павутиною складок, ребристим хребтом піднялися над верхівками дерев.

    Детальніше
    Опис та інформація про готель «Три сини та донька 4*»
    05-03-2019

    У передгір’ї Карпат, в маленькому селищі міського типу Східниця розташований лікувально-оздоровчий комплекс «Три сини та донька 4*». Курорт Східниця відрізняється від всіх інших курортів своїми унікальними водами, які витікають прямо із землі.

    Детальніше
    Опис та інформація про санаторій «Зелений Бір»
    05-03-2019

    Хочемо звернути вашу увагу на лікувально-оздоровчий комплекс «Зелений Бір». Цей заклад розташований у глибині Східниці, неподалік 25 і 26 джерел.

    Детальніше
    Опис та інформація про готель «Київська Русь»
    05-03-2019

    Київська Русь розташована у прекрасному місті, неподалік від джерел, місцевого базару та магазинів. Для відпочинку туристам пропонують 59 комфортних номерів, які оформлені в різних стилях.

    Детальніше
    Відомий курорт Західної України Східниця
    05-03-2019

    Ще одним відомим курортом нашої країни є Східниця. Це маленьке селище міського типу, яке розкинулося неподалік річки Стрий та з усіх сторін його огортають зелені масиви Карпатських гір. З кожним роком селище Східниця розширяється та розбудовується.

    Детальніше
    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp