Забронювати номер
    Опис та інформація про готель «Три сини та донька 4*»

    У передгір’ї Карпат, в маленькому селищі міського типу Східниця розташований лікувально-оздоровчий комплекс «Три сини та донька 4*». Курорт Східниця відрізняється від всіх інших курортів своїми унікальними водами, які витікають прямо із землі. Цих джерел в Східниці близько 38.

    Курорт з кожним роком все більше розширяється. Одним із перших санаторіїв, які відкрили в Східниці – Три сини та донька 4*. Він побудований в класичному стилі, з додаванням елементів готики.

    На сьогоднішній день функціонує два 5-поверхових спальних корпуси, їдальня, лікувальна база та окремий центр розваг.

    У вартість путівки входить проживання в номерах вибраної категорії: від одномісного стандарту до дворівневого люкса, який має окремий вихід на вулицю. Харчування пропонують відпочивальникам – заказне, тобто вони роблять замовлення сніданку, обіду та вечері на наступний день.

    Лікувальні процедури за призначенням лікарів спеціалістів проводить досвідчений медичний персонал у центрі «Владо». Та окрім всього у вартість входить також користування шикарним СПА комплексом, який розташований в санаторії «Три сини та донька 4*»: відкритий басейн, солярій, кріосауна, тренажерний зал з інструктором, відкрита площадка для тенісу, прокат велосипедів та санок. Щоб спростити життя нашим туристам, на базі закладу функціонує власний бювет, в який щодня привозять мінеральну воду.

    У вільний час до уваги відпочивальників пропонуємо відвідати кінотеатр, два ресторани, три бари, альтанки, два конференц-зали, більярд та теніс.

    ЛОК «Три сини та донька 4*» дуже затребуваний, тому бронювання путівок відбування за місяць до заїзду.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp