Забронювати номер
    Реабілітація після COVID-19
    10-03-2021

    Реабілітація ковід - єдиний дієвий спосіб повернутись до нормального життя. Доцільно проходити її в спеціалізованих місцях, а ще краще - в санаторіях.

    Детальніше
    Літотрипсія - метод лікування сечокам'яної хвороби
    26-03-2020

    Ефективний і безопераційний метод дроблення каменів нирок, сечоводів і сечового міхура. Цей метод дозволяє дробити конкременти різного розміру та складу до рівня піску, що дає можливість самостійному очищенню сечових шляхів.

    Детальніше
    Лікувальна вода «Нафтуся»
    06-03-2019

    У мальовничих передгір'ях Східних Карпат в районі невеликого поселення Трускавець  400 років тому були виявлені мінеральні джерела. Лікувальні властивості цих джерел вперше вивчалися в 1578 році Войцехом Очко.

    Детальніше
    Спосіб використання озокериту
    06-03-2019

    Озокерит розтоплюють на водяній бані до 80-90 градусів, потім розливають у металеві кювети різних розмірів, вистелених поліетиленовою плівкою.

    Детальніше
    Профілактичні і лікувальні заходи після лікування на курорті Трускавець
    06-03-2019

    Лікування на відомому курорті – це лише перший етап на шляху для одужання хворих. Стабільність досягнутих позитивних наслідків лікування великою мірою визначається правильними наступними заходами.

    Детальніше
    Унікальна процедура - озокерит
    06-03-2019

    Озокерит у лікувальній практиці використовується в нагрітому вигляді шляхом аплікації на шкіру і слизові оболонки, що призводить до інтенсивнішого їх нагрівання.

    Детальніше
    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp