Забронювати номер
    Опис та інформація про санаторій «Перлина Прикарпаття»

    Місто Трускавець – унікальний курорт, який відомий завдяки копалинам мінеральних вод. На курорті розміщено безліч санаторіїв, які радо приймають сотні туристів, у будь-який період року та з будь-якої країни.

    Один з таких лікувальних закладів – санаторій Перлина Прикарпаття. Це відомча установа, яка належить Міністерству Внутрішніх справ. Щороку санаторій приймає близько 50 тисяч відпочивальників, які прагнуть оздоровитися та відпочити.

    Перлина Прикарпаття розташована на окружній дорозі Трускавця та межує з санаторіями Карпати та Шахтар. Відстань до центрального бювету близько 1,5 кілометри. Лікувальна база цього санаторію відома на всю Україну, так як тут працюють досвідчені спеціалісти. Також  важливо є те, що в 2011 році провели реконструкцію медичного обладнання.

     В комплексі також функціонує басейн, який будь який відпочивальник може відвідати у свобідний час. Також позитивною відмінністю є наявність власного бювета.

    Проживання туристам пропонують у розкішних номера будь-якої категорії: від стандарту до апартаментів. У всіх номерах зроблений сучасний ремонт, обладнано меблями та необхідними елементами для комфортного відпочинку.

    Харчування в санаторії – шведський стіл, тому найвибагливіший відпочивальник зможе для себе підібрати продукти харчування. Дієтологи по приїзду в санаторій назначають дієти, яких туристи повинні дотримувати.

    Так як санаторій «Перлина Прикарпаття» дуже відомий серед відпочивальників, путівки необхідно бронювати завчасно.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp