Забронювати номер
    Опис та інформація про санаторій «Трускавець СБУ»

    Одним із державних лікувальних закладів Трускавця є санаторій Трускавець Служби Безпеки України. Цей санаторій славиться своєю прекрасною лікувальною базою та високим рівнем обслуговування.

    Санаторій знаходиться в чудовому місці, в серці Трускавця, в 7-ми хвилинах ходьби до нижнього бювету, в лісовій зоні нашого парку. На території розташований дитячий майданчик, дерев’яні альтанки та лавочки.

    Позитивною рисою санаторію є те, що все розташоване в одному корпусі, непотрібно виходити на вулицю: спальний корпус, лікувальна база та їдальня.

    Лікувальна база цього санаторію відома на весь Трускавець, так як туристам не пропонують платити за лікувальні послуги. У вартість путівки входить: проживання у вибраних категоріях номерів, заказне харчування та процедури за призначенням лікаря.

    У вільний від процедур час, відпочивальникам пропонують скористатися різними послугами. В корпусі кожного дня працює бібліотека, перукарня та дитяча кімната. А для любителів послухати живу музику, можна відвідати ресторан «Гетьман», який знаходиться на території нашого санаторію. Великий асортимент страв, шашлик, печені овочі та багато інших страв національної кухні.

    Приїжджайте в санаторій «Трускавець СБУ» і ви будете задоволені якісним обслуговуванням та високим рівнем лікувальної бази.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp