Забронювати номер
    Опис та інформація про санаторій «Весна»

    Санаторій Весна розташований у центральній парковій зоні Трускавця, неподалік від центрального бювету, лікувально-діагностичного комплексу «Мед Палас»  та всіх основних закладів нашого міста.

    Це один 9-поверховий корпус, який працює круглий рік  і за один раз може прийняти близько 300 відпочивальників. В санаторії працює два ліфти, тому без проблем можна добратися до будь-якого поверху.  Основним профілем лікування в цьому санаторії є лікування шлунково-кишкового тракту та органів травлення.

    В одному корпусі розташовані номери різної категорії: від стандартних номерів до двохкімнатних покращених. На 4 поверсі знаходиться їдальня де відбувається харчування по системі шведський стіл та дитяча кімната, де з дітьми працюють досвідчені вихователі.

    У медичному центрі Мед Палас проводять різного типу біологічні дослідження, можна пройти консультацію будь-якого спеціаліста, відвідати процедури та скористатися послугами Спа центру, тобто басейну та сауни.

    У вільний  час наші туристи можуть скористатися послугами кінотеатру, в якому щодня показують новинки фільмів та мультфільмів. Також можна відвідати безліч екскурсій, при вході в їдальню представник туристичної агенції допоможе підібрати для Вас будь-яку екскурсію.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp