Забронювати номер
    Найкращий курорт Західної України Трускавець

    Одним із найбільш популярних курортів Західної України - курорт Трускавець. Він славиться своєю мальовничою природою, чистим повітрям та унікальними мінеральними водами, яким немає аналогів по всій Україні. Перелік вод в Трускавці дуже великий, серед яких основним джерелом вважається «Нафтуся». Окрім них в Трускавці є унікальна медична процедура озокерит, який видобувають на теренах нашої області.  Кожного року тут відпочиває близько 2 мільйонів осіб з різних куточків світу.

    Для оздоровлення можемо запропонувати Вам відпочинок в будь-якому із санаторіїв Трускавця. На курорті Трускавець налічується близько 30-ти санаторіїв, в кожному з яких своя лікувальна база, прекрасний медичний персонал та в деяких з них басейни та власний бювет. 

    В Трускавці налічується близько 20 різних вілл. Деякі з них це сучасні будівлі, які побудовані за останніми технологіями, а більшість це старовинні приватні вілли, які після реконструкції та ремонту перетворилися в розкішні будівлі. Вілли Трускавця відрізняються між собою місцем розташування, престижністю та розкішністю номерів та інфраструктури.

    Також ми приймаємо замовлення на бронювання відпочинку у віллах та готелях Трускавця. Для бронювання місць або для отримання деталей бронювання ПРЯМО ЗАРАЗ звертайтеся до нашого менеджера за телефонами указаними на сайті. Ми з радістю підберемо для вам хороший варіант.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp