Забронювати номер
    Курорт Трускавець - Перлина Карпат

    Трускавець - розкішний, привабливий курортний комплекс в ущелині Карпат. Бальнеологічний курорт пропонує своїм клієнтам різного типу і виду санаторії від економ класу до класу 5 зірок, розкішні вілли і готелі, приватні садиби та затишні квартири, з різними відстанями до бювету і інші лікувально-оздоровчі комплекси, які радо приймають усіх бажаючих на оздоровлення.

    Кафе, бари, ресторани та інші розважальні заклади радісно вітають усіх туристів і створять для вас колоритний і незабутній відпочинок.

    СПА центри Молдови, Мед палас, бальнеологічні установи та поліклініки санаторіїв курорту Трускавець зроблять все для того, щоб здоров'я і імунітет наших туристів засяяли новими кольорами.

    Туристичні фірми Трускавця запропонують вам незабутні екскурсії по мальовничих куточках Львівської та Закарпатської областей: замки і фортеці, долини і парки, скелі і історичні знахідки.

    На курорті функціонує два бювети мінеральних вод, один старий "нижній" бювет, який функціонує з середини XIX століття, і один новий "верхній" бювет, який відкрили в кінці ХХ століття.

    Природна слабомінералізована лікувальна вода "Нафтуся" - не головний лікувальний фактор, завдяки якому  Трускавець ось уже півтора століття має славу одного з ведучих курортів Європи і світу.

    Крім мінеральної води, туристам допомагає оздоровитися унікальний продукт, який добувають на території Львівщини - озокерит. Це цілющий гірський віск з нафти, який лікує такі захворювання як остеохондроз, артрит, артроз і інші захворювання, які пов'язані з суглобами.

    Вчені стверджують, що за лікувальним ефектом "Нафтуся" в природі не має рівних. Призначене лікарем вживання "Нафтусі" сприяє повному виведенню каменів і піску з організму, нормалізує обмін речовин, знімає запальні процеси в нирках, печінці, покращує діяльність шлунково-кишкового тракту, а також виводить з організму всі шлаки і шкідливі речовини.

    Трускавець дуже цікаве місто за своєю природою, щороку сюди приїжджають безліч туристів з різних країн світу. У Трускавець приїжджають не тільки оздоровитися, а й відпочити від галасливого промислових міст нашої України, так як в нашому місті немає ні заводів, ні промислових закладів. Все місто окутане полями і зеленими деревами. Жителі міста, працівники оздоровниць і прості перехожі щиро посміхаються новим відпочиваючим. Всі туристи, які в Трускавці були один раз і на собі переконалися в прекрасному курорті і цілющості води приїжджають сюди ще раз і ще раз.

    Є запитання ? Ми Вам перетелефонуємо
    Messenger Viber Telegram Whatsapp